Beoordelingen van VON Club Golden Beach Side


Beoordeling plaatsen

Beoordeling door Michael ● januari 2015

Hotel10
Kamer10
Service10
Omgeving10
Eten10
Sport & Entertainment10
10

Vraag, in oktober willen wij komen. Echter, mijn dochter heeft een dieet waardoor wij zelf moeten koken. Zijn er bungalows met kookplaten?


Beoordeling door ronald gemmink ● Mei 2009

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment9
9

Het was Geweldig....:) zeker weeer


Beoordeling door irma en perry van dongen en kids ● Mei 2009

Hotel9
Kamer9
Service10
Omgeving8
Eten10
Sport & Entertainment9
9.2

dit park is zeer een aanrader, alles was keurig netjes onderhouden en het personeel super vriendelijk, het eten was er grandioos, heeeeel veel keus,de kinderen hebben zeer genoten en wilde ook niet naar huis. we gaan zeker volgend jaar weer terug, we hadden daar echt vakantie, de huisjes werden elke dag keurig schoon gemaakt en de rozenblaadjes op het bed hebben bij onze kinderen een leuke indruk achtergelaten, al met al een top locatie waar je zeker een keer geweest moet zijn groetjes perry-irma en de kids


Beoordeling door Raoul ● Augustus 2008

Hotel8
Kamer9
Service8
Omgeving7
Eten9
Sport & Entertainment8
8.2

Wij hebben hier echt heel erg genoten van de vakantie, het ligt wel een beetje in "the middle of nowhere", maar voor het hotel heb je dolmus-busjes (ov), die je voor 1 Lira (~€0,50) naar het centrum van Side brengen. Het hotel was echt leuk, mooie en ruime kamers/bungalows (bijna). Echt heel goed personeel, ze konden allemaal vrij goed Engels, wat je niet echt heel snel tegenkomt in Turkije. Echt een aanrader!!


Beoordeling door robert gonda en de kids ● Mei 2010

Hotel9
Kamer9
Service8
Omgeving8
Eten10
Sport & Entertainment9
8.8

kan er kort en krachtig over zijn alles was er super eten marjo


Beoordeling door myla ● Mei 2010

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment9
9

Super vakantie gehad, we zitten er over na te denken om er dit jaar nog eens heen te gaan :D robert gonda en de kids


Beoordeling door Robin ● Mei 2011

Hotel9
Kamer9
Service8
Omgeving9
Eten10
Sport & Entertainment9
9

Echt een super park, we gaan er dit jaar in de Mei vakantie weer heen voor de 2e x. De keuze uit eten is reuze echt een aanrader!!


Beoordeling door Robin ● Mei 2011

Hotel8
Kamer8
Service9
Omgeving8
Eten9
Sport & Entertainment8
8.3

ik ben er net geweest ik vond het egt geweldig!!! het personeel is ook erg aardig!! ik vond het vreselijk dat het al voorbij was (een week is zo snel voorbij)


Beoordeling door victor ● Oktober 2011

Hotel6
Kamer5
Service6
Omgeving6
Eten5
Sport & Entertainment6
5.7

ik ben er 1 jaar geleden ook geweest, heb het opzich niet zoveel naar mn zin gehad maarja dit jaar weer dus is kijken hoe het gaat, zoals ik op de site zie staat er een disco die ben ik niet tegengekomen weet iemand toevallig of er wifi is in het hotel? gr, victor


Beoordeling door John Rooijakkers ● Juli 2011

Hotel9
Kamer8
Service9
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment9
8.5

Hallo Marije, wij zijn in 2007 ook in dit hotel geweest en gaan dit jaar vanaf 23 juli t/t 6 augustus. Het is echt een fantastisch hotel met leuke animatie. Mijn dochters zijn 17 en 14 jaar oud ... mischien treffen jullie elkaar wel. Groet, John Rooijakkers.


Beoordeling door nico ● Juli 2011

Hotel9
Kamer8
Service8
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment9
8.3

wij zijn van 19 juli tot 31 juli in hotel geweest het is erg geweldig hotels en wel best groot hotels en service en personeel en eten en drinken is top geweldig. er is ook heel veel kinderen van 3 tot 18 jaar. ook zijn erg druk met glijbaan ,maar het is wel erg mooi. Elke dag is 36 graden en advies is goed insmeren alvast fijne vakantie


Beoordeling door Anjelica ● Augustus 2011

Hotel9
Kamer9
Service10
Omgeving9
Eten10
Sport & Entertainment9
9.3

In 1 woord Geweldig! Het eten is lekker, mensen zijn aardig, het weer is geweldig LOVED IT THERE..!!


Beoordeling door Eva ● Augustus 2011

Hotel8
Kamer9
Service8
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment9
8.3

Ik ben 11 jaar en ik vond de danseressen echt super! ik ging er elke avond heen!


Beoordeling door erica ● Oktober 2011

Hotel9
Kamer8
Service10
Omgeving9
Eten8
Sport & Entertainment9
8.8

het was echt fantastisch de obers doen alles voor een euro of 2 - 3 dus we hadden echt een leuke tijd jammer dat het voorbij was het is zeker aan te raden aan andere mensen!


Beoordeling door Robin ● Juli 2012

Hotel8
Kamer8
Service9
Omgeving8
Eten7
Sport & Entertainment8
8

wie gaat er ook van 12 juli t/m 27 juli 2012


Beoordeling door Rob ● Mei 2012

Hotel9
Kamer9
Service8
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment8
8.7

Wij zijn met z'n vieren (twee dochters van 6 en 11) 8 dgn in dit hotel geweest. Plus: Hotel is super net als de zwembaden en het strand. Drie verschillende zwembaden (één voor rust één met muziek en één met muziek en glijbanen) voor de kids is er genoeg te doen en de ouders kunnen lekker chillen. Eten is super en enorm veel keuze. huisjes en kamers zagen er goed uit en er wordt goed schoongemaakt (nog beter als je fooi op je nachtkastje laat liggen.....) Personeel vriendelijk en behulpzaam. Centrum van Side en de markt van Manevgat zijn erg leuk)

Min(der) Sorry maar toch weer de Oostblok gasten. Erg onbeschoft in alle mogelijke manieren. Van voordringen tot eten opscheppen tot in het busje stappen richting het strand. Het "ikke ikke ikke en de rest kan de .....krijgen" gehalte is erg hoog bij hun. Nederlanders kunnen er ook zeker wat van gezien mijn ervaringen op Mallorca, Benidorm en Llorret, maar geloof mij.....dit is erger. Tuurlijk waren ze niet allemaal zo en maakte sommige vriendelijk een praatje met mij maar over het algemeen nare mensen. Tevens ligt het hotel in de middle of no ware en is er in de directe omgeving van het hotel helemaal niets te beleven maar met de Dolmus (een busje) ben je voor 1,75 euro p.p met 20 min in Side. Kortom, ondanks de russen een erg leuk hotel en de moeite waard.


Beoordeling door Wilma ● Juli 2012

Hotel9
Kamer8
Service8
Omgeving8
Eten7
Sport & Entertainment9
8.2

Wij hopen 4 juli t/m 11 juli daar op vakantie te gaan. Met 9 personen/ jongens van18,17,14,12,7, ze zullen zich best vermaken.


Beoordeling door Budianto ● Juli 2012

Hotel9
Kamer9
Service8
Omgeving9
Eten8
Sport & Entertainment7
8.3

wij gaan 4 juli tot 17 juli naar volgens vele dit tophotel. met 2 kinderen van bijna 2 en 4,5 jaar


Beoordeling door Eric ● Juli 2012

Hotel8
Kamer9
Service7
Omgeving9
Eten8
Sport & Entertainment8
8.2

Wij gaan 27 Juli naar dit hotel om 8 dagen flink te genieten. Wat ik nergens kan terug vinden is of er in het hotel een toegang is tot WiFi. En als dit mogelijk is, is dat gratis of tegen betaling? Gr, Eric


Beoordeling door Lesley ● Oktober 2012

Hotel8
Kamer8
Service8
Omgeving8
Eten8
Sport & Entertainment8
8

Hoi Eric Der is gratis WiFi ik ben der al geweest


Beoordeling door R ● Mei 2012

Hotel9
Kamer9
Service9
Omgeving9
Eten9
Sport & Entertainment9
9

Club golden beach is echt geweldig! Ik ga dit jaar voor de 4e keer en het blijft genieten!




Vergelijk VON Club Golden Beach Side bij 1 aanbieder Bekijk prijs